Betaalbare kwaliteit: uiteindelijk wil iedereen het mooiste natuursteen voor de laagst mogelijke prijs. Goede kwaliteit hoeft niet perse duur te zijn maar goed natuursteen dat perfect is afgewerkt voor dumpprijzen bestaat gewoon niet. Daarom is het ook verstandig dat u even de tijd neemt en de verschillende aanbiedingen goed vergelijkt. Want als de prijs erg laag is betekent dat vrijwel altijd dat er ergens iets niet klopt.

Het is verstandig te overwegen dat iedere aanschaf ook kosten met zich meebrengt die u heel lang kunnen achtervolgen: onderhoudskosten, scheuren, krassen, maar ook irritaties vanwege een trage of slechte service en garantie. Er zomaar vanuit gaan dat dit allemaal wel goed zit kan u duur komen te staan.Barens Natuursteen kan u het beste aanbod doen omdat:

  • U rechtstreeks uit onze eigen steenhouwerij koopt. Dit garandeert een goede kwaliteitscontrole en korte lijnen bij mogelijke problemen. Wij doen alles met eigen personeel waardoor de prijzen zo laag mogelijk blijven.

  • Wij al vele jaren gespecialiseerd zijn en ons alleen bezig houden met natuursteen. 87 jaar ervaring zorgt ervoor dat u niet meer geconfronteerd met beginnersfouten.

  • Ons bedrijf is een echt familiebedrijf. Geen duur extern personeel dus en hard werken staat nog hoog in het vaandel. Wij zijn er om te blijven en kennen onze klanten nog persoonlijk. Korte lijnen dus en u wordt razendsnel geholpen.

  • Barens Natuursteen is een heel solvabel bedrijf dat daardoor haar garanties ook op lange termijn kan waarborgen. Geen eendagsvlieg dus of doorstart van de zoveelste BV en dat is wel zo goed om te weten want ook over pas vele jaren kunt u wel eens tegen een probleem aan lopen dat verholpen moet worden.

Wij laten u graag zien dat wij waar kunnen maken wat wij beweren. Kom daarom snel langs of vraag een offerte aan en overtuig uzelf!


Terug naar >> Barens Natuursteen