Grafstenen bieden de mogelijkheid om een overleden dierbare te gedenken. Een geschikte grafsteen vinden is niet gemakkelijk. Het verliezen van een dierbare is een treurig moment er komt een heleboel op u af als het gaat om de afwikkeling van deze gebeurtenis. Bij Barens Natuursteen begrijpen wij dat. Wij staan dan ook voor u klaar om u te ondersteunen in uw keuze en geven u een passend advies.


Diverse soorten grafstenen bekijken met prijzen

Barens Natuursteen biedt u verschillende soorten grafstenen met allerlei mogelijkheden. Een grafsteen kan gemaakt van worden van diverse materialen zoals graniet, glas, RVS, Cortenstaal of een combinatie hiervan. U krijgt dan ook een goed beeld van de grafsteen prijzen.

Grafsteen-graniet Grafzerken Ruwe-grafstenen Grafsteen-zwerfkei
Granieten grafstenen Grafzerken Ruwe grafstenen Grafsteen zwerfkei
Grafsteen-versteend-hout Houten-grafmonumenten Glazen-grafmonumenten Grafsteen-met-rvs
Versteend hout Teakhout Glas RVS
Urn-grafstenen Islamitische-grafstenen Kinder-grafstenen Dubbele-grafstenen
Urn grafstenen Islamitische grafstenen Kinder grafstenen Dubbele grafstenen


Een grafsteen kopen n.a.v. uw persoonlijke wensen

Wellicht heeft u ideeën opgedaan n.a.v. de getoonde voorbeelden of misschien heeft u iets gezien wat u aanspreekt op een begraafplaats. U kunt ons vrijblijvend bezoeken om uw wensen te bespreken. Wij denken met u mee om zo tot een passende gedenksteen te komen. Hiervan wordt ook een ontwerp op schaal gemaakt zodat u een goed beeld krijgt hoe het geheel eruit komt te zien en met een goed gevoel een grafsteen kunt kopen. Heeft u nog geen idee? Geen probleem, tijdens uw bezoek kunt u onze portfolio met duizenden grafsteen voorbeelden bekijken.


goedkope grafstenen, goedkope grafsteen amsterdamWat kost een grafsteen?

De grafsteen kosten kunt u zelf in grote mate bepalen. Wij denken mee met uw budget en doen een passend voorstel wat binnen uw budget past. Wij hebben al een goedkope grafsteen voor € 1.645,00 compleet met omranding en grind of tuinaarde. Onze prijzen zijn altijd incl. BTW, fundering, tekst à 100 letters/tekens en plaatsen. Transparant, duidelijk en overzichtelijk.


Een passende grafsteen tekst

Grafsteen teksten worden steeds persoonlijker. In het verleden werd vaak een tekst gebruikt als ‘hier rust mijn lieve’ etc., echter tegenwoordig is dat heel anders. Tijdens uw bezoek kunt u diverse voorbeeldteksten bekijken die u kunnen helpen om uw gevoel onder woorden te brengen.


Grafornamenten, grafsteen ornamentenGrafornamenten

Een grafornament kan een gedenkteken een bijzondere uitstraling geven, zoals een uitgehakte engel, een Mariabeeld, een bronzen roos of een regenboog van glas. Wij kunnen ieder gewenst grafornament vervaardigen dat past bij de uitstraling van de gedenksteen.


Belettering en grafaccessoires maken een grafmonument compleet

Naast de vorm en het materiaal van het grafmonument is ook de belettering een belangrijk onderdeel. Hier besteden wij veel aandacht aan. Het lettertype moet passen bij het geheel. Er is keuze uit onder andere bronzen letters, gezandstraalde letters en tekst gesneden uit RVS. Het is zelfs mogelijk om tekst in eigen handschrift aan te brengen. Als u twijfelt tussen twee soorten belettering, dan kunnen wij kosteloos twee grafmonument ontwerpen maken zodat u goed het verschil kunt zien.

GraflantaarnEen ander belangrijk aspect zijn grafaccessoires. Wilt u een grafvaas waarin u een bloemetje kunt zetten of vindt u het belangrijker om een kaarsje te kunnen branden in een graflantaarn voor uw dierbare? Zo zijn er diverse grafaccessoires zoals een porseleinen foto, een bijbeltje, een vlinder van glas of brons die van een gewoon grafmonument een persoonlijk grafmonument maken.

Grafsteen levertijdHoudt u rekening met de levertijd

De levertijd van een grafsteen is afhankelijk met name afhankelijk van het materiaal. Kiest u voor een glazen grafmonument of voor een zwerfkei, dan is de levertijd 2 tot 3 maanden. Besteld u een grafmonument van graniet dat wij niet op voorraad hebben, omdat dit bijvoorbeeld een bijzonder en persoonlijk ontwerp is, dan is de levertijd 4 maanden. Mocht er een belangrijke datum zijn waar wij rekening mee moeten houden, bijvoorbeeld de verjaardag van uw dierbare, dan doen wij er alles aan om het grafmonument voor deze datum te plaatsen.


Een grafsteen schoonmaken en onderhouden

Nadat de grafsteen geplaatst is op de begraafplaats ontvangt u van ons informatie hoe u het beste een grafsteen kunt schoonmaken en onderhouden. Het is mogelijk om dit uit te besteden aan ons. Wij maken dan eens per jaar het grafmonument voor u schoon en zorgen ervoor dat, indien nodig, de tekst bijgewerkt wordt en het grafmonument netjes recht ligt.


Wij plaatsen grafstenen in Amstelveen, Amsterdam, Aalsmeer, Uithoorn en de rest van Noord-Holland in samenwerking met Eijgelaar Natuursteen

Barens Natuursteen is gevestigd in Amstelveen en plaatst grafstenen in een grote regio, met name in Amstelveen en Amsterdam vanwege onze tevreden klanten. Wij werken hierbij samen met Eijgelaar Natuursteen. Door onze krachten te bundelen kunnen wij de meest uiteenlopende grafmonumenten plaatsen met als voordeel u ons gemakkelijk kunt bezoeken bij u in de buurt en wij een uitstekende service kunnen bieden.

Grafstenen amstelveen, grafstenen amsterdam


Waar het uiteindelijk om gaat…

Is dat u uw dierbare op een waardige manier kunt gedenken. Wij doen er alles aan om dit te bewerkstelligen.

“Wij hebben een grafsteen laten maken voor onze ouders bij Barens Natuursteen in Amstelveen (partner van Eijgelaar Natuursteen). De broers Marco & Rob Barens zijn uiterst begaan, vriendelijk, geduldig maar bovenal professioneel. Ze hebben alle tijd genomen om vorm te geven aan onze wensen en de grafsteen is werkelijk prachtig geworden. Een lichtpuntje in ons verdriet. Wij zijn bijzonder tevreden en kunnen Barens Natuursteen aan iedereen aanraden.

Marco en Rob, nogmaals heel hartelijk bedankt. Fam. Hamers-Furer”


Heeft u vragen over grafstenen en de mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op.