Barens Natuursteen heeft een simpele en effectieve werkwijze. Korte lijnen, maximaal resultaat.


1. Offerte aanvragen en showroombezoek

U kunt natuurlijk heel gemakkelijk eerst een offerte aanvragen om zo een globaal beeld te krijgen van de mogelijkheden en de prijzen. Wij raden u aan ook te komen kijken in onze showroom, want om een goed beeld te krijgen hoe de verschillende natuursteen soorten eruit zien en welke bewerkingen er mogelijk zijn, kan eigenlijk alleen in het echt en niet vanaf een beeldscherm. Het is dan beter even wat tijd te investeren zodat u de juiste en weloverwogen beslissing neemt.


2. Offerte op maat

Na uw eerste oriëntatie weet u al heel wat meer en kan een van onze adviseurs advies geven over zaken waar u wellicht nog niet bij hebt stilgestaan. U krijgt dan van ons een offerte op maat of wellicht is alles geheel duidelijk en bent u overtuigd en wilt u graag direct tot overdracht overgaan.


3. Opdrachtbevestiging met tekening

Als u akkoord gaat met de offerte of direct tot opdracht wilt overgaan, krijgt u vervolgens van ons een uitgebreide opdrachtbevestiging met een ontwerptekening.


4. Ook na oplevering staan wij voor u klaar

Mochten er na de oplevering nog punten van kritiek zijn, zullen wij ons altijd inspannen alles z.s.m. op te lossen zodat u tevreden bent en blijft!


Hoe wij te werk gaan en de mogelijkheden

Onze steenhouwerij te Amstelveen beschikt over een eigen werkplaats. Hier bewerken onze eigen vakmensen alle producten van natuursteen. Dit gebeurt met machines maar ook met ambachtelijk handwerk. Omdat onze steenhouwerij alles zelf bewerkt en verwerkt kan Barens Natuursteen kwaliteit van natuursteen en de eindproducten garanderen.

Barens Natuursteen

Zagen, polijsten, alles is mogelijk in de werkplaats van Barens Natuursteen

Werkzaamheden

In de steenhouwerij maken wij van een ruw stuk natuursteen het eindproduct voor de klant. Wij zagen, schuren, polijsten, boren en impregneren. Wij voorzien onze klanten zelf van uitstekend maatwerk. De mensen van Barens Natuursteen zijn zeer ervaren in de natuursteenbewerking en hebben alle kennis in huis om in de steenhouwerij de werkzaamheden vakkundig uit te voeren.

Alles in eigen beheer

Naast de productie hebben wij ook het vervoer en de plaatsing in ons eigen beheer. Zoals het leggen van vloertegels en het plaatsen van een aanrechtblad wordt door onze eigen mensen gedaan. Door alles in eigen hand te houden kunnen wij u duidelijkheid bieden, over bijvoorbeeld de levertijd van het door uw gewenste product. Tevens kunnen wij u hierdoor kwaliteit garanderen van onze producten en diensten.

Eindeloze mogelijkheden

Van natuursteen is eigenlijk van alles te maken en met van alles bedoelen we bij onze steenhouwerij ook; van alles! Vrijwel niks is onmogelijk. Onze vakmensen hebben de kennis en ervaring om van natuursteen prachtige producten te maken met bijzondere afwerkingen. Afgeschuinde vormen, golvende oppervlaktes, afwisselende openingen, niet haakse ondergronden, bij Barens Natuursteen kunnen we het allemaal. In onze steenhouwerij gaan we deskundig te werk om uw wensen in natuursteen te verwezenlijken.