Huize Pronk 06

Exclusieve natuursteentoepassingen


Exclusieve natuursteentoepassingen zijn een specialiteit van Barens Natuursteen te Amstelveen. Wij hebben een jarenlange ervaring op het gebied van interieurbekleding op luxe motor- en zeiljachten. Daarnaast zijn we actief in het hotelwezen waar wij reeds diverse projecten hebben afgerond met volle tevredenheid van de klant. Bijvoorbeeld het produceren en leggen van natuursteen vloertegels. Wij zetten ons in om projecten binnen een kort tijdsbestek af te ronden zodat de overlast zoveel mogelijk beperkt wordt.

Trappen en bordessen


Trappen en bordessen vervangen in de binnenstad van Amsterdam wordt regelmatig door Barens Natuursteen uitgevoerd. Oude trappen en bordessen worden door ons vervangen waarbij de oude details zoals het ‘Amsterdams profiel’ opnieuw tot leven komen. Wanneer vervanging niet nodig blijkt doen wij ook aan herstelwerkzaamheden. Wij geven een passend advies over vervanging of restauratie.
trappen
Natuursteen vloer

Vloertegels


Vloertegels van natuursteen geven een binnen- of buitenruimte een sfeervolle en unieke uitstraling. Bij Barens Natuursteen heeft u een ruime keuze aan vloertegels in diverse soorten en maten. Wij produceren de vloertegels in onze eigen steenhouwerij te Amstelveen. Wij leveren maatwerk die aansluit op uw wensen, bij ons kunt u altijd slagen voor een prachtige natuursteen vloer. Het leveren en het leggen van de vloertegels hebben wij ook in ons eigen beheer. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en duidelijkheid, over bijvoorbeeld de levertijd van de tegels.

Exclusieve vloeren

Natuursteen vloertegels worden door Barens Natuursteen met alle aandacht en zorg geproduceerd en gelegd. Wat u wens ook is, wij zorgen voor een prachtige en exclusieve vloer. Of u nu kiest voor klassiek of modern, of u gaat voor vloertegels voor binnen of buiten, wij hebben de kennis en het vakmanschap om zorg te dragen voor exclusieve vloeren. Voor zowel particulieren als de bouwsector.

Natuursteen vloer

Afspraak maken


Bent u geïnteresseerd in een exclusieve natuursteentoepassing? Wilt u het interieur van uw jacht voorzien van natuursteen? Of wilt u weten of een trap vervangen of gerestaureerd moet worden? U kunt ons bellen om een afspraak te maken. Wij kijken graag met u op locatie en u ontvangt daarna een offerte. U kunt ons ook een foto mailen, wij kunnen een redelijke indicatie geven van de te verwachten kosten. Wilt u meer weten over onze exclusieve vloeren en de keuze in natuursteen vloertegels? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.