Een betrouwbaar familiebedrijf: wij maken natuursteen toepassingen in onze eigen steenhouwerij en kunnen u alles laten zien in onze showroom. Hard werken, betrokkenheid en de blik op de lange termijn zijn bij ons nog volstrekt normaal, immers, de reputatie van onze familienaam staat op het spel!


Laten we eerlijk zijn: het zijn geen gemakkelijke tijden voor de meeste bedrijven in de natuursteen sector. Barens Natuursteen heeft mede door de familiestructuur altijd goed kunnen presteren en is daardoor een heel solvabel bedrijf geworden in de loop der jaren. De familie en haar externe personeel zijn altijd een constante factor geweest in dit succes, zelfs in de meest barre tijden.


Korte lijnen en snel overleg bij mogelijke problemen of service verzekeren u van een blijvend goed gevoel over uw aanschaf. Een bedrijf kan jarenlange garantie en service beloven maar kan dat alleen waarmaken als het ook lang blijft bestaan. In een familiebedrijf is de lange termijn visie toch altijd erg belangrijk en werkt ook ten gunste van onze klanten. Een lange termijn relatie gaat in ieder geval boven de snelle winst!


Juist bij natuursteen is de lange termijn visie erg belangrijk omdat de kwaliteit pas een rol gaat spelen op die lange termijn. U merkt pas dat u een minder goed product hebt gekocht na een jaar of 5-10. Investeer daarom liever iets meer in een prachtige natuursteen toepassing die vele tientallen jaren mooi en goed blijft.


Terug naar >> Barens Natuursteen