Offerte aanvragen

Barens Natuursteen
Barens Natuursteen

Natuursteenbedrijf Amstelveen


Sinds 1929 is Barens Natuursteen gevestigd in Amstelveen. Het natuursteenbedrijf op het industrieterrein Legmeer wordt nu geleid door dhr. Barens en zijn zonen Rob en Marco Barens. Al ruim 86 jaar is het natuursteenbedrijf actief in de bewerking en verwerking van natuursteen. U kunt bij Barens Natuursteen terecht voor alle natuursteentoepassingen voor in en om het huis, voor zowel particulieren als bedrijven. Tevens bent u hier aan het juiste adres voor prachtige grafmonumenten. Het natuursteenbedrijf heeft alles in huis om uw natuursteenwensen te vervullen.Geschiedenis


Het natuursteenbedrijf is begonnen in de achtertuin van de vader en grootvader van de huidige eigenaren, aan de Oude Karselaan nabij het Amsterdamse bos. Op den duur heeft de gemeente vriendelijk maar dringend verzocht het natuursteenbedrijf te verhuizen naar een andere locatie wegens geluidsoverlast. Barens Natuursteen is toen verplaatst naar de Heemraadschapslaan waar het bedrijf gevestigd bleef tot de verhuurder de huur had opgezegd. Met de medewerking van de gemeente Amstelveen is het natuursteenbedrijf verhuisd naar de huidige locatie op het industrieterrein Legmeer.

Natuursteenbedrijf Amstelveen

Barens Natuursteen heeft alles in eigen beheer. In ons natuursteenbedrijf beschikken wij over een eigen werkplaats waar verschillende soorten natuursteen bewerkt worden door onze eigen machines en vakmensen. Ook het vervoeren van producten en bijvoorbeeld het leggen van een natuursteen vloer hebben wij in eigen beheer. Wij willen u hiermee duidelijkheid bieden en kwaliteit garanderen van onze producten en diensten. Voor een gespecialiseerd natuursteenbedrijf bent u bij Barens Natuursteen te Amstelveen aan het juiste adres.

Geschiedenis

Wilt u meer weten over de producten en diensten van ons natuursteenbedrijf? Kijk gerust eens op de betreffende pagina’s of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Bij Barens Natuursteen staan wij u graag te woord.