Werkgebied Barens Natuursteen

Wij van Barens Natuursteen uit Amstelveen zijn actief in het werkgebied dat een deel van de regio Noord Holland beslaat. Wij komen in ons werkgebied op vrijwel alle begraafplaatsen. Daardoor zijn we goed op de hoogte van de verordeningen en reglementen die er op die begraafplaats gelden.

Noem ons uw begraafplaats. Dan kunnen we u precies duidelijk maken wat er wel en niet mag als grafmonument, mogelijk model, materiaal gebruik en maatvoering. Nog nauwkeuriger, we kunnen u zelfs uitleggen wat er mag in het vak, waarin de begrafenis heeft plaats gevonden. De reglementen zijn in de loop der jaren nogal eens aangepast. Zodat er per vak verschillende eisen kunnen gelden ten aanzien van het materiaal gebruik, mogelijke modellen en maatvoering.

Ook op het gebied van urnen bijzettingen en mogelijkheden kennen wij de weg op elke begraafplaats in ons werkgebied. Levens overtuigingen en de gebruiken die daarbij horen, hebben weinig geheimen voor ons. Of het nu Protestant, Joods, Katholiek, Islamitisch, Chinees of algemeen is, we zijn vertrouwd met de gebruiken die gevolgd worden, ten aanzien van de gedenksteen en tekst die er op voor moeten komen.  Voor u is het iets, waar u vaak voor het eerst mee in aanraking komt. Voor ons als natuursteen vak bedrijf is het dagelijks werk.

 

[put_wpgm id=2]